Pentru oameni, toamna este timpul recoltei, timpul adunării roadelor. Pentru oamenii de afaceri, toamna este timpul recunoaşterii meritelor şi performanţelor economice. Pentru oamenii de afaceri suceveni, toamna este sărbătoarea celor care prin muncă, pasiune, perseverenţă şi tenacitate şi-au respectat angajamentul la excelenţă. Pentru oamenii de afaceri suceveni, toamna este Topul Firmelor.

Organizat de 27 de ani de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Topul Firmelor a devenit cartea de vizită a succesului şi performanţei în afaceri iar evenimentul care îl marchează a devenit unul de referinţă pentru comunitatea de afaceri din Suceava.

Topul firmelor este un barometru al realităţii economice judeţene şi o recunoaştere a meritelor şi reuşitelor pe care managerii companiilor locale le-au obţinut în anul în care s-a scurs, în ciuda obstacolelor întâmpinate.

Catalogul realizat cu ocazia Topului Firmelor 2016 va servi ca instrument de referință celor care caută să identifice oportunități si contacte de afaceri în județul nostru.

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a avut onoarea de a premia cele mai bune firme din judeţ în cadrul  Topului Firmelor – Gala Excelenţei în Afaceri , firme care nu doar au făcut faţă situaţiei economico – financiare actuale, dar au reuşit să-şi dezvolte afacerea prin găsirea de noi soluţii şi noi pieţe de desfacere.

Ediţia din acest an a reprezentat, ca în fiecare an, un moment de rememorare şi evaluare a timpului care a trecut şi a muncii depuse cu greutăţile şi împlinirile ei și a fost organizat cu sprijinul partenerului principal EURO TEHNIC SRL, a sponsorului principal ENEL și a sponsorilor Auchan Suceava, Auto Schunn, Banca Transilvania, BCR, BRD – Groupe Societe Generale, Betty Ice, Elisa, Expert Music, Generali Asigurări, Groupama Asigurări, Parfums de Sofia, Queen Garden Flowers, Rio Bucovina, Selgros, Vodafone, precum și al partenerilor media Bucovina TV, Viva FM și Monitorul de Suceava.

Analiza Economica a Judetului Suceava in anul 2016