expo.suceava

Evenimentele organizate de Expo Suceava au reunit peste 2.500 de companii la targurile si expozitiile cu tematici generale si de specialitate dintre cele mai diverse si care sunt vizitate de peste 150.000 de specialisti si oameni de afaceri din intreaga tara si din strainatate.

In cei peste 30 de ani de existenta, Expo Suceava a organizat in nume propriu peste 300 de targuri si expozitii nationale si internationale.

In dorinta unei noi abordari a relatiei cu clientii, Expo Suceava a devenit un unic si puternic furnizor de servicii, informatii si evenimente pentru performanta si competitivitate in afaceri.

Expo Suceava este unul dintre cei mai importnati oganizatori de targuri si expozitii la nivel zonal si asigura de 30 de ani de impreuna cu partenerii sai speciali, un cadru unitar de prezenta activa firmelor participante la manifestarile de acest gen, in conditii avantajoase.

Participarea internationala la evenimentele expozitionale organizate de Expo Suceava este semnificativa, multe companii straine avand o participare consecventa, venind din Germania, Italia, Austria, Ungaria, Franta, Spania, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria si multe altele.

Expo Suceava este membru fondator al ASOEXPO – Asociatia organizatorilor de targuri si expozitii din Romania.

Putem deveni o rampa de lansare pentru intrarea D-voastra pe piata din aceasta zona, si va incurajam sa va alaturati firmelor reprezentate de noi, pentru a beneficia de multiple facilitati si de cea mai buna carte de vizita.

EXPO SUCEAVA si ROMEXPO

Expo Suceava este partener al ROMEXPO, liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, si colaboreaza in creearea si promovarea evenimentelor. Mai jos aveti un link catre pagina de evenimente organizate de catre ROMEXPO.

Programul expoziţional ROMEXPO 2022