Esplanada Casei de Cultură Suceava a găzduit, timp de trei zile, cea de-a XIV-a ediție a SALONULUI AUTO BUCOVINA 2017 și a fost locul unde cei mai importanți dealeri auto din regiune și-au prezentat ofertele de nerefuzat.

Peste 100 de modele, multe în premieră, ale celor peste 20 mărci auto au fost admirate și testate în cadrul evenimentului organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava.

Această ediție a adus o mașină unică din Campionatul Național de Drift. Este vorba de un BMW E46 Coupe Cabrio, cu un motorM3 de 3,2 l EVO ce dezvoltă peste 640 CP. Această mașină a participat deja la etapa I a campionatului de drift care a avut loc în Ungaria, unde au fost prezenți peste 70 de concurenți.

De asemenea, la Salon au fost  prezente mașini de epocă, limuzine, mașini hibrid și multe alte mărci auto renumite.

Salonul Auto Bucovina a adus în premieră pentru zona noastră la o astfel de manifestare pe pictorul Adrian Mițu, care va surprinde cu expoziția de tablouri cu mașini pictate, utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea și vin.

Pe perioada salonului au fost organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, au avut loc sesiuni de drive test și vizitatorii s-au putut bucura de oferte promoționale oferite la achiziționarea de mașini noi sau rulate și de oferte financiare pentru leasing sau asigurări auto.