Camera de Comert si Industrie a Romaniei,  partenerul Forumului Economic Mondial de la Davos realizeaza si in acest an Sondajului de Opinie Romania 2022.
Acest Sondaj de Opinie reprezinta componenta principala a Raportului Competitivitatii Globale editia 2022 si releva datele necesare evaluarii anuale a mediului economic si a capacitatii sale de a realiza o crestere economica sustinuta.

Raportul Competitivitatii Globale este, din 1979, publicatia emblematica a Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos si este recunoscut ca lider mondial in domeniul comparatiei factorilor care afecteaza competitivitatea si cresterea economica. Forumul Economic Mondial intocmeste anual Raportul Competitivitatii Globale, un clasament al competitivitatii realizat pe baza intervievarii a 15.000 de directori de companii din 144 de tari, printre care si Romania.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei in calitate de partener al WEF pentru realizarea Sondajului de Opinie 2022 intervieveaza 100 de directori executivi ai unor companii  active in Romania, care-si vor exprima opinia asupra mediului economic in care-si desfasoara activitatea. Forumul Economic Mondial de la Davos, pe baza datelor pe care CCIR le va raporta prin Sondajul de Opinie, va realiza clasamentul mondial al competitivitatii economiei Romaniei la nivel mondial.

Completarea chestionarului necesita alocarea unui timp de aproximativ 40 de minute si va fi returnat la adresa bcm@ccir.ro. Metodologia de completare este cuprinsa in cadrul chestionarului.

Mentionam ca doar persoanele cu functie de conducere pot completa acest chestionar.

Termenul limita pentru completarea chestionarului este 31 mai 2022.

Chestionar