Camera de Comerţ şi Industrie Suceava anunță organizarea cursului de „Contabil„ începând cu luna octombrie 2018.

Cursul de „Contabil„ este un curs de inițiere în domeniul contabilității, ce își propune să furnizeze cursanților noțiunile de bază ale contabilități, de un real ajutor pentru ținerea evidenței contabile primare a unei societăți.

Obiective exprimate în competenţe profesionale: comunicare; bazele contabilității; înregistrări de operațiuni economico-financiare; contabilitate aplicată.

După absolvirea cursului de „Contabilitate„ se eliberează un certificat de absolvire emis de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice și recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite. Certificatul de absolvire are recunoaștere internaţională dacă este tradus şi apostilat.

Cursul va avea loc la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava. Taxa de participare este de 1000 de lei/persoană TVA inclus, fiind aplicate reduceri de 10% pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ, 10% pentru  2 persoane din cadrul aceleaşi firme sau instituţii, 15% pentru  3-4 persoane din cadrul aceleaşi firme sau instituţii.

Mai multe informații puteți obține accesând link-ul: http://ccisv.ro/content/cursuri-de-formare-profesionala/