Centrul UE-Japonia pentru Cooperare Industrială organizează misiunea de afaceri „Cooperarea în afaceri ecologice UE-Japonia cu Vietnam” pentru a conecta companiile UE și japoneze interesate să lucreze împreună în Vietnam și cu parteneri vietnamezi. Această misiune de afaceri va include participarea la Green Economy Forum & Exhibition (GEFE) din Ho Chi Minh City, Vietnam.

Termenul limită inițial: joi, 15 septembrie 2022, la miezul nopții, ora Tokyo.

flyer

Descarca broşura aici

Cine poate participa?
Dacă sunteți o companie din UE sau un cluster industrial din UE, cu sediul în Japonia sau în UE, care dezvoltă soluții pentru tranziția ecologică*, vă rugăm să vă înscrieţi pentru a participa la această misiune de afaceri. Vă rugăm să rețineți că numărul de locuri este limitat pentru acest eveniment și aplicațiile vor trece printr-un proces de selecție. Participanții selectați ar trebui să verifice singuri măsurile de intrare în Vietnam.
* De exemplu. energie regenerabilă, tratarea apei, managementul deșeurilor, clădiri durabile, turism verde, agricultură durabilă etc.

Dacă sunteți o companie din UE sau o companie japoneză cu sediul în Vietnam și doriți să vizitați standul nostru de la GEFE și să cunoașteți companiile care participă la acest eveniment:
– vă rugăm să vă alăturați pre-evenimentului cu webinar și prezentare din 25 octombrie 2022 pentru a afla mai multe despre participanții noștri (informații despre webinar în curând),
– dacă sunteți interesat să întâlniți câțiva participanți în cadrul evenimentului de 3 zile „Green Economy Forum & Exhibition” din Ho Chi Minh City între 28 și 30 noiembrie 2022, vă rugăm să ne contactați la EJ3A[a]eu-japan.or.jp ( înlocuiți [a] cu @) și vă vom ajuta să aranjați întâlniri cu ei.

COST
Centrul UE-Japonia va acoperi costurile specifice târgului comercial GEFE pentru IMM-urile și clusterele eligibile din UE care au aplicat la „Misiunea de cooperare în afaceri ecologice UE-Japonia cu Vietnam”. Companiile mari pot participa, dar vor trebui să acopere costurile fracțiunii de cabină pe care o vor ocupa pe perioada GEFE, pe lângă costurile de deplasare, cazare etc.

Costuri suportate de toți participanții:
– Zbor către/de la Ho Chi Minh City
– Cazare si masa
– Transport la/de la GEFE
– Procesul de viză pentru șederea dumneavoastră în Vietnam
– Asigurare medicală/de călătorie (asigurarea care acoperă tratamentul COVID-19 cu o răspundere minimă de 10.000 USD este cerută de guvernul Vietnamului)
– Depozit rambursabil de 1.000 EUR (care va fi rambursat la primirea răspunsurilor dumneavoastră la chestionarul nostru pentru eveniment)

*Un grant de 480 EUR per companie va fi acordat IMM-urilor și clusterelor UE selectate la finalizarea misiunii de afaceri fizice fără nicio zi de absență

Agendă
25-27 octombrie 2022
Eveniment online Green Tech Pitching & Matchmaking Event
– 25 noiembrie: Prezentarea Cooperării de afaceri ecologice UE-Japonia cu Vietnam și sesiuni de prezentare pentru participanții selectați pentru eveniment
– 26-27 nov.: matchmaking online B2B

Înregistrare pentru participanți: în curând

27-30 noiembrie 2022
Green Economy Forum & Exhibition (GEFE)
THISO SkyHall, Ho Chi Minh City, Vietnam
– 27 noiembrie: Sosire în Vietnam ; 28-30 nov.: Participare la GEFE
– Expoziție de tehnologie verde – Prezentați-vă compania într-un stand comun
– Matchmaking – Întâlniri B2B pre-aranjate
– Networking – Profitați la maximum de acest eveniment pentru a vă dezvolta rețeaua și a întâlni noi clienți potențiali
– Conferințe – Aflați mai multe despre oportunitățile de afaceri în economia verde din Vietnam

ÎNSCRIETE AICI