Afaceri.ro vă invită la Misiunea economică din Balcanii de Vest, care se va desfășura în perioada 24 – 31 mai 2022 și presupune vizitarea celor 3 țări din regiunea Balcanică (Muntenegru, Albania și Macedonia), șederea în cel puțin 6 orașe, întâlniri de afaceri și activități de networking.

Misiunea economică constă într-un un tur de afaceri prin Balcanii de Vest cu întâlniri profesionale și culturale în orașele Skopje, Pristina, Podgorita, Tirana, Durres, Moscopole, Bitola, Ohrid, Crușevo și se adresează antreprenorilor, managerilor, specialiștilor în marketing internațional dar și persoanelor interesate de cultura balcanică.

În cadrul misiunii economice vor fi stabilite întâlniri B2B cu mediul de afaceri din această zonă, vor fi organizate activități de networking cu oficiali și persoane cheie, se vor identifica potențiali parteneri de afaceri și se va oferi posibilitatea de a promova compania la evenimentele care vor fi organizate.
O altă experiență deosebită va fi pregătită în sudul Macedoniei, acolo unde antreprenorii vor face un tur al orașului Bitola, satele Baba, Crusova și Ohrid și vor interacționa cu comunitatea aromânilor din regiune.

Programul Misiunii Economice Afaceri.ro din Balcanii de Vest este în continuă schimbare și poate fi văzut la acest link. Tot la acest link puteți completa formularul de înscriere: https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-economic-mission-in-western-balkans/

În final, Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire în afaceri, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice și bootcamp-uri în diverse orașe din Franța, Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaijan, Emiratele Arabe Unite, Georgia, Israel, Rusia, Australia, Uzbekistan, Singapore, Malaezia, Macedonia de Nord, Oman și Noua Zeelandă.

Programul este derulat de compania Arhipelago împreună cu partenerii săi și sprijinit de CE prin Enterprise Europe Network.

Pentru mai multe detalii puteți contacta pe
Negru Cătălina
Organizator
E-mail: catalina.negru@arhipelago.com
Telefon: 0730401896