Ambasada Egiptului la Bucuresti – Biroul Economic si Comercial prezinta salutul sau si are placerea de a ii invita pe stimatii Dumneavoastra membri sa participe la Targul International de Textile – DESTINATION AFRICA 2018, ce va avea loc in Cairo, Egypt, in perioada 17.11 – 19.11.2018.

Acest eveniment are ca scop facilitarea contactelor de business in vederea stabilirii de parteneriate internationale.

Membrii Dumneavoastra si companiile interesate sunt asteaptati la acest eveniment pentru a viziona produsele de cea mai inalta calitate (lenjerii de pat perdele, prosoape, etc.) si care sunt in cautare de importatori si distribuitori pe piata romaneasca si cea europeana.

In consecinta, va trimitem atasat toate informatiile referitoare la acest eveniment, precum si formularul de participare. Ce trebuie completat de catre persoanele interesate sa participe, ca expozanti sau ca vizitatori, si trimis la adresa de e-mail indicata:

cu CC la biroul Economic si Comercial din Bucuresti.

Va rugam sa aveti amabilitatea de a disemina aceasta invitatie in randul membrilor entitatii Dumneavoastra si, in masura in care este posibil, sa ne transmiteti o lista a acestora.

           Ambasada Egiptului la Bucuresti – Biroul Economic si Comercial va multumeste pentru buna colaborare si va asigura de inalta sa consideratiune.

  Cu stima,

Minister Plenipotentiary Commercial  

  Dr. Ayman Aly Osman Hassan