Avem plăcerea de a vă anunța participarea Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), membră a Asociației Camerelor de Comerț și Industrie Europene (EUROCHAMBRES), la realizarea studiului Eurochambres Economic Survey 2021 (EES).

Acest studiu calitativ, aflat la cea de-a 28-a ediție, reprezintă un material de referinţă important la nivel european, care s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, un indicator obiectiv.

EES reflectă atât aşteptările mediului de afaceri european, cât și provocările cu care acesta se confruntă. În baza celor peste 50 000 de răspunsuri ale companiilor, Eurochambres cu sprijinul membrilor săi – Camerele naționale din Europa – și a camerelor județene reușesc să creioneze previziuni utile pentru mediul de afaceri.

În vederea sprijinirii acestor demersuri, vă adresez rugămintea de a completa chestionarul până la data de 29 septembrie 2020:

Chestionar

Rezultatele studiului vor fi lansate în luna noiembrie a acestui an și vor fi publicate pe website-ul CCIR www.ccir.ro. Ediția anterioară a Studiului Economic Eurochambres poate fi consultată aici.
CCIR recunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cuprinsul Termenilor și Condițiilor.