banner

Camera de Comerț și Industrie Suceava are onoarea de a vă invita să participați la cea de a 32 -a ediție a evenimentului GALA EXCELENŢEI ÎN AFACERI 2022 – TOPUL FIRMELOR BUCOVINA 2021.

Evenimentul reprezintă un important element de referință și consolidează cultura de business a județului Suceava, care reflectă performanța în afaceri și recompensează cele mai semnificative sectoare de activitate la nivel județean din punct de vedere al rezultatelor economico-financiare.

Conform tradiției, Camera de Comerț și Industrie Suceava are onoarea de a premia cele mai bune firme din județ pentru rezultatele economice obținute pe parcursul anului 2021, respectiv munca și devotamentul antreprenorilor județeni pentru dezvoltarea și prosperitatea afacerii.

În acest an ne-am propus să organizăm Gala Excelenței în Afaceri 2022 – Topul Firmelor 2021 la cotele și prestigiul binecunoscut din anii anteriori pandemiei, păstrând etalonul consacrat al calității și onorând rezultatele antreprenorilor județeni așa cum v-am obișnuit.

GALA EXCELENŢEI ÎN AFACERI – 2022
28 octombrie 2022 – ora 17:00 – Conacul Domnesc

Ca în fiecare an, în cadrul topului tipărit vă punem la dispoziție posibilitatea de a vă alătura acestui eveniment în calitate de sponsor sau partener conform adeziunii atașate.

Pentru buna organizare a manifestării, vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră și numărul persoanelor până la data de 14 octombrie 2022, urmând ca după confirmarea participării să primiți Programul Oficial al evenimentului.

De asemenea, vă rugăm ca până la aceeași dată să transmiteți macheta publicitară pentru catalogul topului la adresa office@ccisuceava.ro.

Colegiul de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava vă felicită pentru activitatea depusă în decursul anului 2021 şi speră să ne fiți alături în continuare, ca membrii activi ai celei mai vechi și mai importante organizații patronale.

Vă mulţumim pentru decizia dumneavoastră!

Adeziune Membru CCISV 2022