Avem plăcerea de a vă informa că, în perioada 12-16 septembrie 2018, Romexpo S.A. împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie ale României şi în parteneriat strategic cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR) organizează Târgul Internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii BIFE-SIM.
Evenimentul, ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie, se adresează atât producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilă şi accesorii din lemn, cât şi profesioniştilor din domeniu şi publicului larg.
Târgul va prezenta cele mai noi tendinţe din domeniul mobilei, decorațiunilor, accesoriilor, echipamentelor şi utilajelor pentru industria mobilei în cadrul a şase saloane tematice, grupate în secţiunile „Clasic”, „Design”, „Confort”, „Bucătării”, „Decoraţiuni şi Corpuri de iluminat” şi „Echipamente, maşini, utilaje, materii prime şi accesorii”.
De asemenea, în cadrul BIFE-SIM 2018, vizitatorii specialişti şi expozanţii au posibilitatea să ia parte la evenimentele conexe desfăşurate pe parcursul celor cinci zile de târg, precum: demonstraţii practice ale producătorilor, seminarii, conferinţe, cât şi o tombolă cu premii.
Eveniment de tradiţie în portofoliul Romexpo, BIFE-SIM a crescut în mod constant, depăşind an de an aşteptările vizitatorilor, cât şi pe cele ale companiilor expozante, devenind astfel, pe plan naţional şi internaţional, un etalon al manifestărilor în domeniul mobilei.
Ediţia BIFE-SIM 2018 va reuni peste 260 de companii expozante din România şi din străinătate, care vor prezenta cele mai recente produse, servicii şi proiecte, pe o suprafaţă de peste 27.000 mp, în noile pavilioane expoziţionale, B1 și B2. Printre expozanţi se numără companii din: Germania, Belgia, Polonia, Bulgaria, Turcia, Italia, Ungaria, Austria, Cehia, Grecia, Republica Moldova şi în premiera Elveția, fapt ce contribuie la crearea unei imagini de ansamblu asupra industriei de mobilă în rândul specialiştilor care vizitează manifestarea.
Având în vedere cele prezentate, domnule Președinte, avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi, în calitate de oaspete de onoare, la ceremonia de deschidere oficială a BIFE-SIM, eveniment care va avea loc miercuri, 12 septembrie 2018, ora 10:00, în Pavilionul B3 din cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO.