Stimate doamne si stimati domni,

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana impreuna cu GEFA Export Service organizeaza in numele Ministerului Federal German al Alimentație și Agriculturii o delegatie de sondare a pietei cartofului in Romania si Bulgaria. Delegația in Romania va avea loc intre 20 si 22 mai. Ulterior, ea va continua in Bulgaria.

Unsprezece companii germane, active in industria de prelucrare si productie a cartofului din Germania, doresc sa identifice parteneri de afaceri in Romania, in principiu distribuitori, importatori si cumparatori en-gros. In cadrul acestei delegatii se organizeaza si un eveniment de networking la Brasov cu companiile germane, destinat companiilor romanesti interesate de alimente si specialitati germane si active in industria cartofului.

Va prezentam anexat un scurt profil al celor 11 companii germane interesate sa patrunda pe piata din Romania si interesele lor de colaborare.

In acest sens, va rugam sa ne ajutati sa promovam aceasta oportunitate de colaborare cu firme germane, diseminand informatia in randul membrilor si colaboratorilor Dumneavoastra.

Firmele interesate sunt rugate sa completeze formularul de participare online http://rumaenien.ahk.de/ro/events/evenimente-actuale/formular-de-exprimare-a-interesului-de-colaborare/ sau varianta atasata pana cel tarziu luni, 6 mai 2019.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactați la nr. de telefon 021 2079146 sau prin e-mail sos.irena@ahkrumaenien.ro.

Formular de participare_MER

Lista participanti