CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ

Ca urmare a analizei şi cerinţei mediului de afaceri local, prin identificarea nevoilor de formare ale antreprenorilor și angajaților din cadrul firmelor, Camera de Comerț și Industrie Suceava oferă o alternativă pentru serviciile de excelenţă în formarea continuă a resurselor umane.

Cursurile sunt acreditate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), cursanţii obţinând la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

Cum te poți înscrie?

Înscrierile la cursuri se realizează prin completarea și transmiterea formularului de înscriere pe adresa de email: office@ccisuceava.ro, prin fax: 0230.520.099, sau prin depunerea personală la sediul CCI SV din Str. Universității, nr. 15-17, Suceava.

Reduceri și facilități aplicabile taxei de înscriere:

  • 20% pentru 3-4 persoane din cadrul aceleaşi firme sau instituţii.
  • 20% pentru angajații IMM-urilor care au participat la cursurile gratuite furnizate în cadrul Proiectului IMPULS.
  • 10% pentru 2 persoane din cadrul aceleași firme sau instituţii.
  • 10% pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ și Industrie Suceava.
  • Voucher 10% pentru fidelitate – se acordă la finalizarea unui curs cu taxă din programa noastră.
  • Voucher pentru recomandare – Dacă ești mulțumit de calitatea serviciilor noastre de formare profesională și ne recomanzi colegilor sau prietenilor tăi, noi vă răsplătim cu vouchere cadou, reprezentând un discount în valoare de 50 lei pentru participarea la un curs din programa noastră.

*Notă:
Reducerile și voucherele acordate de CCI Suceava nu se cumulează.
Pentru mai multe detalii privind acordarea reducerilor, accesați Regulamentul.