imagine conferinta

Afaceri.ro organizează evenimentul online ”Perspectiva economică în țările Balcanice: Muntenegru, Albania și Macedonia de Nord”, care va avea loc în data de 11 mai, ora 12:00, pe Zoom.

Evenimentul își propune să prezinte oportunități de afaceri existente în Albania, Muntenegru si Macedonia de Nord.
La conferință vor fi invitați și vorbitori din Muntenegru, Albania și Macedonia, astfel încât participanții vor putea adresa întrebări directe. O parte importantă a evenimentului va fi dedicată discuțiilor despre economice si parteneriate.
În cadrul conferinței, Patricia Răduț (ministru consilier, Secția Economie și Comerț la Ambasada României în Albania) va vorbi despre oportunitățile unei afaceri în Balcanii de Vest, care reprezintă cea mai apropiată piață de România.

Reamintim că Afaceri.ro organizează Misiunea economică din Balcanii de Vest, care se va desfășura în perioada 24 – 31 mai 2022 și presupune vizitarea celor 3 țări din regiunea Balcanică (Muntenegru, Albania și Macedonia), șederea în cel puțin 6 orașe, întâlniri de afaceri și activități de networking.

Pentru înscrierea la evenimentul online trebuie să completați formularul de participare. https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-conference-economic-perspective-in-the-balkans-montenegro-albania-and-north-macedonia/