În perioada 23 – 26 martie 2017 a avut loc cel mai mare şi important eveniment agricol din zona Moldovei, Târgul Agro Expo Bucovina. Cea de-a XV-a ediţie a târgului a fost organizată în parcarea Iulius Mall Suceava de către Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Instituţia Prefectului Suceava, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava și Centrul Cultural Bucovina.

Și această ediție, sperăm noi, va fi asemenea celor din anii trecuți, cea mai complexă manifestare de acest gen din zona de Nord-Est a României, având ca scop promovarea agriculturii din ţara noastră, a potenţialului zootehnic autohton, a produselor tradiţionale şi a echipamentelor şi utilajelor agricole, toate acestea într-un spațiu expozițional de 6800 mp din care 1500 mp spațiu acoperit, unde cei peste 70 de expozanți își vor prezenta oferta de produse și servicii.

La deschiderea oficială a luat parte, alături de autorităţile locale, judeţene şi parlamentari suceveni, Maricel Floricel Dima , subsecretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Panglica inaugurală a târgului a fost tăiată de subsecretarul de stat, împreună cu preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Nicolae Troaşe, după care, întreg grupul de oficialităţi s-a îndreptat către expozanţi.