Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, prin Punctul Local de Contact al Retelei Enterprise Europe Network (EEN), invita firmele interesate, sa participe, in perioada 1-4 aprilie 2019, la evenimentul de brokeraj intitulat „Zilele cooperarii tehnologice si de afaceri”, care va fi organizat in cadrul HANNOVER MESSE 2019 (Hanovra, Germania).

Acest eveniment international de brokeraj reprezinta locul in care companiile inovatoare si institutiile de cercetare pot identifica parteneri pentru cooperare in domeniul tehnologiei si cercetarii, prin participarea la intalniri bilaterale (prestabilite).

Editia din acest an va continua succesul editiei din 2018, cu peste 600 de participanti din 38 de tari (180 din Germania), care au beneficiat de sprijinul a 96 de organizatii partenere din Reteaua Enterprise Europe Network.

Domenii de interes

  • Solutii in Industrie 4.0 / Smart Factory
  • Tehnologii de fabricare eficiente din punct de vedere al utilizarii energiei
  • Energie si mobilitate durabile
  • Instrumente de masurare

De ce sa participati

  • Oportunitate de a va prezenta cele mai interesante proiecte, produse sau competente
  • Identificare de noi parteneri comerciali / tehnologici / de cercetare, in cadrul unor intalniri directe bilaterale (prestabilite)
  • Stabilire de contacte noi pentru viitoare parteneriate in proiecte transfrontaliere
  • Acces la informatii de ultima ora privind rezultatele cercetarii in industrie

Inscrierea la eveniment se poate realiza prin accesarea link-ului https://technology-business-cooperation-days.b2match.io/ , termenul limita fiind 24 martie 2019.

Nota: Participantii inregistrati pana la 15 februarie 2019 au acces gratuit la eveniment, ulterior taxa de participare este in valoare de 119 Euro (TVA inclus).

ADR Nord-Est, in calitate de Punct Local de Contact al Retelei Enterprise Europe Network, ofera posibilitatea participarii gratuite (transport si cazare) pentru 5 companii cu potential de internationalizare, din judetele Bacau, Neamt si Suceava (conform repartizarii geografice asumate prin proiect), in conditiile inscrierii, prin utilizarea link-ului: (formular inscriere)

Selectia celor 5 companii participante se va realiza de catre experti din cadrul echipei de implementare a proiectului, conform grilei de evaluare disponibila aici.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon 0233 218.071 / 0233 218.072, persoana de contact dna Liliana Baicu – ADR Nord-Est (Birou One Stop Shop) sau prin e-mail: een@adrnordest.ro.

Sansa ta de a intra pe o piata globala! Obtine informatii despre noi oportunitati si avantaje competitive, prin intermediul cooperarii tehnologice si de afaceri.

Grila de evaluare

Preliminary-agenda_TBCD_2019
Brief Description Niedersachsen 2019